De locatie

De 8 luxe appartementen worden gerealiseerd op de hoek van de Kennemerstraatweg en Zevenhuizerlaan. Centraal gelegen in Heiloo, op loop- en fietsafstand van de vele voorzieningen die het dorp te bieden heeft.

Via de Kennemerstraatweg zit u bovendien binnen enkele minuten op de ringweg rond Alkmaar en de A9. En met de nieuwe, toekomstige aansluiting op de A9 ten hoogte van Heiloo wordt de aansluiting op de A9 nog beter. U bent binnen een half uur in Amsterdam bijvoorbeeld.

Zowel het bruisende Alkmaar als het strand van Egmond liggen op 15 minuten fietsen van uw locatie. Zo kunt u dus de gezellige drukte van de stad opzoeken, maar ook de schoonheid en rust van het Noord-Hollandse duinengebied! U vindt op loopafstand ook de Cultuurkoepel, gelegen op landgoed Willibrordus. Hier worden regelmatig culturele bijeenkomsten en concerten georganiseerd. De karakteristieke hoge zaal, met zijn glas-in-lood ramen, biedt plaats aan een diversiteit aan optredens op het gebied van literatuur, theater, dans, muziek en beeldende kunst.

De Omgeving

Heiloo ligt in een prachtige, bosrijke, omgeving. Met ook het strand en duingebied op fietsafstand. En natuurlijk Alkmaar, de tweede winkelstad van Nederland! U vindt in de monumentale binnenstad niet alleen grote winkelketens, maar ook leuke boetiekjes, speciaalzaken etc. Voor elk wat wils. En niet alleen modieuze kledingwinkels, maar ook exclusieve winkels en kleine antiekzaakjes vind u hier genoeg. Daarnaast maken de eeuwenoude gevels, vele terrasjes en restaurants het een genot om lekker door de stad te lopen.

Maar ook de natuurliefhebber komt in Heiloo en omgeving aan zijn trekken. Heiloo is namelijk omringd door prachtige wandel- en fietsgebieden, zoals Landgoed Nijenburg, het Noord-Hollands Duinreservaat, Recreatiegebied Geestmerambacht en Park van Luna. De laatste 2 zijn gelegen rondom een meer en bieden uitstekende mogelijkheden voor ontspanning op en aan het water.

De woningen

Door de ruime en open opzet van de appartementen, krijgt u een zeer ruimtelijk gevoel. De appartementen hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. Afhankelijk van het door u gekozen appartement heeft u een tuin, dakterras of balkon. Ook is er voldoende parkeerruimte beschikbaar. U woont in relatieve rust, maar heeft wel alle voorzieningen nabij. Daarnaast ligt Alkmaar op een steenworp afstand en bent u ook snel in Amsterdam met de auto of OV.

Het bruisende Alkmaar en strand van Egmond op 15 minuten fietsen

Zevenloo is een ontwikkeling van: