Woningborg

Het appartementengebouw wordt gerealiseerd onder Woningborg condities. Deze condities berschermen u als koper tegen diverse risico's.

Bij het kopen van een nieuwe woning let u waarschijnlijk op veel zaken; bijvoorbeeld hoe de woning eruit ziet,de kwaliteit van de gebruikte materialen en de locatie. Maar, schenkt u ook voldoende aandacht aan de kwaliteit en de financiële positie van de bouwonderneming die uw woning gaat bouwen? En hoe zit het met garanties ten aanzien van de risico’s tijdens de bouwperiode of de garantieperiode na oplevering van uw huis? Het kopen van een woning of appartement is vaak de grootste financiële stap in uw leven. Risico’s op technisch en financieel gebied dienen dan ook adequaat te worden afgedekt. En die risico’s zijn wel degelijk aanwezig! Een bouwonderneming kan immers failliet gaan en waar kunt u dan terecht?

Voor meer informatie bezoek www.woningborggroep.nl

De woningen

Door de ruime en open opzet van de appartementen, krijgt u een zeer ruimtelijk gevoel. De appartementen hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. Afhankelijk van het door u gekozen appartement heeft u een tuin, dakterras of balkon. Ook is er voldoende parkeerruimte beschikbaar. U woont in relatieve rust, maar heeft wel alle voorzieningen nabij. Daarnaast ligt Alkmaar op een steenworp afstand en bent u ook snel in Amsterdam met de auto of OV.

Het bruisende Alkmaar en strand van Egmond op 15 minuten fietsen

Zevenloo is een ontwikkeling van: